Viitorul este egal cu trecutul plus prezentul

Spicuiri dintr-un interviu recent dat de Anatol Basarab (mentorul si profesorul meu de Numerologie si Psihologie), acordat site-ului “Cetatea Dacilor”

IntrebareCe spun “cifrele”…ce sanse are omenirea sa redevina ceea ce a fost candva….iubire divina?

Anatol Basarab

Anatol Basarab: Nici o sansa. Oamenii si omenire nu pot redeveni niciodata cee ace deja au fost. Niciodata. Sarpele nu merge niciodata inapoi, nu da cu spatele. Asa si viata, nu da cu spatele chiar daca am uitat ceva acasa si acum ne trebuie foarte mult. Omenirea este blestemata sau binecuvantata, (aici inca nu m-am clarificat total)  sa merga numai inainte. Viitorul este egal cu trecutul plus prezentul. Astfel in viitor deja exista tot ce avem in prezent si ce am avut in trecut. Viitorul indepartat este trecutul indepartat dar in alta forma si la alt nivel al spiralei evolutive. Nimic nou sub Soare. Unele si aceleasi lucruri se repeta dar in moduri si forme diferite, pana nu intelegem lectia si se produce saltul calitativ, dupa care viata devine alta, relatia cu viata e alta. Candva oamenii vor intelege ca nu sut obligati sa traiasca asa cum li se spune, dar li se spune de peste tot si de mici. Candva omenirea, sau cel putin liderii lumii vor  intelege dupa multe cucuie ca nu conduc si nu stapanesc nimic, ca chiar globul si ei inclusiv sunt condusi, creati si ca are un sens exact, un punct de pornire si o destinatie finala. Vor dispare o multime de iluzii dar nu pentru toti deodata. In numarul 2176,se regaseste cifra 6, 7, 1, si 2. Ai vazut ca viitorul este compus din ceea ce a fost deja dar la alt nivel? Candva din aceleasi cifre se compunea 1762, 1621, 1612, 1276,1267. Aceleasi cifre in trecut si aceleasi cifre in prezent si in viitor dar la nivele calitativ noi. Calitativ nu inseamna mai placut, mai usor, mai confortabil, pentru ca si in procesul de calire a otelului nu stii care dintre procese este cel placut si care cel neplacut. Cand otelul se simte bine, cand este bagat in foc, lovit cu ciocanul pe nicovala sau atunci cand este bafat in butoiul cu apa, sau cand iarasi este bagat in foc. Eu nu stiu asta pentru ca nu pot fi in locul lui, dar e sigur ca si procesul calirii umanitatii are ceva in comun. Daca metalul, nu vrea sa se caleasca singur, din interior, atunci va fi supus la un proces de calire din exterior dar pana la urma sabia va fi facuta, pentru ca mesterul (Dumnezeu, Universul) are nevoie de o sabie si o face fara a cere acordul fierului.

In Viitor pur si simplu ne vom da seama ca viata este altceva decat s-au imaginat unii si ca are la baza anumite legi, principii, functii, mecanisme si intelegandu-le le vom incepe a respecta. Stiinta si Teologia vor ajuta lumea sa faca salturi deosebite in aceasta directie. Ne asteapta transformari majore in viitor. Trebuie sa ne pregatim sa traim in era Varsatorului – constiinta cosmica. Trebuie sa ne pregatim pentru a intra in constiinta cosmica. Poate chiar trebuie sa ne pregatim sa ne intalnim, sa interactionam, sa conlucram cu alti frati de ratiune si constiinta din Univers. Si asta este posibil.

Intrebare: In contextul numeroaselor evenimente tragice petrecute recent (Colectiv…Paris..Egipt….) ce ne spun…cifrele?

Anatol Basarab: Cifrele ne spun ca in perioada 1900-1999, totul trebuia dobandit prin eforturi proprii, prin noi insine, prin 1, individualitate, stralucire, initiative, lider. Dupa 2000 acest lucru nu mai este valabil si isi pierde puterea. De la 2000 si pana in 2999 castigul, supravetuirea,  se va dobandi numa prin interactiunea cu altii. Nu singur. Numai impreuna cu altii. Cand ne unim ca intr-o familie – familia Europa sa zicem, dar nu este obligatoriu, vom reusi orice, chiar daca vor fi si alte familii prin vecinatate sau mai indepartate care vor dori sa ne fure merele, perele  sau sa inima, ochii si mintea femeiei sau barbatului din familie. 2 ne invata un singur lucru – impreuna, uniti, cu eforturi commune. Daca nu depunem efortul necesar de intelegere si de interactiune vectoriala, atunci vor apare o sumedenie de astfel de evenimente neplacute care ne vor duce treptata catre unire, uniune, relatie bilaterale, vectoriale. As putea spune prin analogie cam asa. Daca pana acum lumea era compusa din barbati si femei (adica, neamuri, tari sisteme, blocuri, uniuni) acum a venit timpul ca acestea sa-si aleaga perechile  si sa faca familii. Pana in 2999 tot globul va fi populat de 4 ,,familii” (blocuri de tari,sisteme, structuri ) Acestea vor interactiona intre ele, uneori se vor intelege, alteori nu, dar in cadrul fiecarui dintre cele 4 sisteme- familii va functiona principiul dominant si dominat, barbat si femeie, active si pasiv, sus – jos…”

Cititi aici – direct la sursa, in „Cetatea Dacilor”, intregul interviu acordat de Anatol, caci e un interviu foarte valoros si actual