Numerologul din mine

Mă numesc Bogdan, Ungureanu și aprofundez Numerologia din 2014. Atât de mult mi-a plăcut, încât în 2015 m-am apucat să organizez NumeroAteliere, cursuri de Numerologie pentru a învăța mai mult și mai ușor și pentru că-mi place să împărtășesc și altora din ceea ce ma entuziasmează și consider de valoare.

Totodată, sunt disponibil și în ședințe de consiliere 1 la 1, în care combin tehnicile de coaching, hipnoterapie și numerologie, însoțind oamenii spre propriile lor răspunsuri și vindecări relaționale și emoționale.

De ce am îndrăgit atât de mult Numerologia? Pentru că se ocupă cu studiul calităților si nu numai cu cel al cantităților, asa cum face contabilitatea… 🙂

Am început formarea ca Numerolog cu Anatol Basarab, care mi-a devenit Maestru, Mentor și prieten în viață.

Am constaatat în timp că Numerologia îmi împlinește – la un nivel calitativ și cantitativ semnificativ – multe din necesitățile și dorințele mele ca ființă umană. Apropo, toți oamenii au niște necesități și dorințe pe care caută să le împlinească. Sunt acele aspecte din viața noastră care sunt necesare unei existențe umane calitativ superioară, nu doar o existență bazal animalică.

Dacă și tu studiezi Numerologie și dacă te inspiră ceva din ceea ce eu împărtășesc ca Numerolog, daca simți că poți și tu să te îmbogățești cu ceva din cunoașterea mea, rămâi cu mine în Numerosfera,

Împreuna vom parcurge drumul mai ușor și vom ajunge mai departe. Vom urca fiecare drumul Destinului nostru, căci ce altceva mai frumos și mai bun avem de făcut într-o Viață de Om?

Hai la drum, să străbatem Numerosfera, pas cu pas, urcându-ne fiecare pe Scara Împlinirii noastre!

Cu drag,
Bogdan
email: bogdan@numerosfera.ro

P.S. Dacă vrei să afli mai multe despre mine, poți citi cel mai recent interviu al meu, (click pe acest link)