STEAUA SUS RĂSARE

Numerosfera stea

Anul acesta, de Crăciun, Universul ne spune o poveste.

Energia zilei de 24 Decembrie vine cu multă determinare şi cu o energie psihică puternică şi stabilă. Energia emoţională, puternică şi ea, este canalizată către lume, iar corpul fizic este supus la efort.

Această zi se află sub energia momentului dinaintea “facerii”, aşa cum o femeie se pregăteşte să nască.

Ea are nevoie de multă tenacitate şi răbdare pentru a duce acest proces la bun sfârşit. Și le şi are.

24 Decembrie aduce exact atributele necesare unui moment atât de important ca ultimele clipe pregătitoare pentru o naștere, cerând de la noi multă ordine, disciplină şi curăţenie, strunirea emoţiilor şi acţiunea hotărată şi pragmatică.

Este bine să ne comunicăm nevoile către ceilalţi într-un mod clar şi să fim atenţi la acţiunile care îi includ pe cei apropiaţi.

Mama despre care vă vorbim (24.12), este aici pentru o profundă transformare, menită să schimbe lumea.

Totul este pregătit, ce a fost de învăţat a fost învăţat, ce a fost de însuşit a fost însuşit, acum NOUL copil îşi poate face apariţia.

25 Decembrie este aidoma momentului naşterii, dar nu una oarecare, ci una marcată de o stea. Anul acesta, această stea este prezentă de trei ori în numerograma momentului.

Este cu adevărat ziua naşterii copilului cu stea în frunte!

Este o zi cu o profundă încărcătură spirituală, nu doar din punct de vedere religios, ci şi numerologic. Accentul cade pe comunicarea de la suflet la suflet, pe evoluţie spirituală şi pe moarală.

Energia emoţională a zilei este foarte puternică, fiind accentuată de o intuiţie peste nivelul la care ne-am obişnuit şi de un puternic instinct teritorial, dar şi de entuziasm şi dorinţa de armonie.

Totodată este benefic să ne controlăm nevoia de plăceri, care va fi pusă la încercare de toate tentaţiile culinare.

S-ar putea să ne simţim puţin în tensiune între vibraţia interioară a zilei (care ne îndeamnă la meditaţie şi solitudine) şi vibratia destinului ei (care ne împinge la acţiune şi la o atitudine incisivă).

Până la urmă este normal: la naştere, copilul este singur şi în acelaşi timp hotărât şi incisiv. Altfel nu s-ar putea naşte!

Ce este interesant, este faptul că anul acesta, ziua de 25 Decembrie ne lansează o proiecţie a anului ce vine.

Este bine să menţinem în minte că această energie de început cere responsabilitate şi conştienţă. Este benefic să înţelegem că vom putea alerga abia după ce ne vom ţine pe două picioare, deci să avem răbdare, înțelegere și perseverență pentru a parcurge aceste momente așa cum ele ne-o cer cu adevărat.

  • Care este reala bucurie din viaţa ta?
  • Cât eşti dispus să „sapi” pentru a ajunge la Adevăr?

Să trăim Crăciunul în sănătate și bucurie! La Mulți Ani minunați!

Bogdan și Daria

Bobo Bogdan Numerosfera Numerosfera

Daria   DARdeDARia DARdeDARia