NumeroScop 24.6.2017

Un moment de concretețe, de a pune creativitatea (7-8-9 e întreg și orientat către interior) în slujba ta și a întruchipa (3) ceva temeinic (4).

E lună nouă și energia feminină predomină în matrița zilei (sunt 5 elemente de apă, cu care nu e de glumit, ci de îmbrățișat și iubit). Îngrijește-ți trupul și sufletul, dă-le fiecăruia hrana bună și răsfață-te în toate cum știi mai bine.

E moment bun pentru a sta cu cei din familie cu care ți-e drag să stai. Pune ordine în relațiile apropiate, chiar cu fermitate acolo unde se cere, dar fii atent să nu devii ca un elefant în vitrina cu porțelanuri.

Orice stare emoțională, fie că este acidă sau alcalină, va fi amplificată azi (2222) și va somatiza mai rapid și puternic (44 și destinul zilei e tot 4, prin 22). Deci bagă bucurie prin toți porii și poți să-ți vindeci corpul cu viteză sporită. Nu-ți mai zic ce se poate întâmpla când îți alimentezi furia și nervii într-o zi ca asta.

Nu ai de unde bucurie? Caută atent în jurul tău, este din belșug. Privește cerul, de exemplu. Dacă o poți face e deja prilej de bucurie. Alții nu o au nici e aceasta. Și apoi, încă respiri, da? Și de aici poți să începi cu recunoștința.

Luna nouă are loc azi la ora 5:31. Adică 9. Până la finalul zilei vei fi copt pentru a trece cu puteri noi, la alt nivel de calitate.

Cât de concret te iubești tu pe tine?