NumeroScop 23.6.2017

Te poți apropia și mai mult de tine însuți, îți poți manifesta bucuria de a fi tu, de a străluci (5) pe scena vieții tale. E posibil să te simți uneori neînțeles de către ceilalți,însă și ei sunt în aceeași găleată, așa că mergi înainte cu încredere.

Ziua te susține cu multă energie, pe care ar fi frumos să o folosești pentru a te juca (5) și a relaționa cu ceilalți ca și cum una ați fi (destinul zilei este 3, prin 21). E posibil să-ți vină idei cu totul noi, de undeva de Sus (77), să vrei să experimentezi (33) ceva nou și nu neapărat concret (lipsa lui 4 din matriță îți poate juca feste). Lasă imaginația să zburde.

Intuiția e cu tine (11), ai încredere în ea. Trage, totuși aer în piept înainte să te arunci cu capul înainte, căci energia zilei e debordantă. Vectorul 1-2-3 e supraîncărcat și dacă-i lași nesupravegheați, caii s-ar putea să rupă firava căruță și să rămâi pe jos, dar cu hățurile în mâini.

Imaginea de sine ți-o construieșt azi prin jocul dintre ce crezi tu, ce cred alții despre tine și creativitatea ta.

Până la sfârșitul zilei vei fi acumulat o anume putere (8) ce-ți va întări caracterul (1) și aducând înțelepciune și evoluție spirituală (7)

Sub ce formă vrei să aduci astăzi bucurie în viața ta?