Unșpe a unșpea…

11.11.2015 RENAŞTEREA din propria cenuşă

de Ionut Agachi

Despre 11 în numerologie se cunoaşte faptul că este un număr maestru, reprezintă desăvârşirea şi un nivel ridicat în ceea ce priveşte experienţa dobândită. Această vibraţie pune la dispoziţie posibilităţi multiple, deschide uşi blocate, descoperă drumuri prăfuite sau înfundate, depăşeşte bariere care până nu demult păreau a fi ziduri. Este simbolul evoluţiei şi al visării, al planurilor măreţe şi idealurilor înalte. Este primul pas făcut într-o lume nouă – marcată de pragul decadei 10 – o lume la care până nu demult exista doar în vise. Este foarte adevărat faptul că nimeni nu garantează sensul evoluţiei sau finalitatea problemei – asta ţine strict de ‘călător’, de iniţiatul care îndrăzneşte să spargă bariera ‘normalului’, să-şi depăşească limitele, condiţia, şi să meargă pe drumul său în viaţă. Este dură, riscantă, periculoasă şi uneori brutală această transformare, presupune efort şi suferinţă însă nimic pe această lume nu se obţine gratuit.

Caracteristicile zilelor din debutul celei de-a doua decade a lunii sunt cât se poate de tranşante şi amplifică tot ceea ce am spus deja mai sus. Zilele de 10, 11, şi 12 amplifică dorinţa de individualitate, exprimarea de sine, a propriilor idei şi nevoi, valorifică talentele şi aspiraţiile proprii, inlesneşte atingerea obiectivelor şi augmentează egoismul. Ambiţia şi interesul personal vor prima în aceste zile iar dacă e să ţinem cont şi de faptul că energia anului 2015 este cea a lui 8 (aceeaşi ambiţie, forţă, putere materială dar şi financiară, evidenţierea şi separarea radicală a elitei de marea masă), aş miza pe faptul că urmează zile extraordinar de tensionate!

Lupta poate deveni la un anumit moment una pasională, în care se vor investi multe trăiri şi emoţii, posibil alimentate de amintirea suferinţelor din trecut, însă în cea mai mare parte disputele vor fi la nivel ideatic, principial, tactic şi cu bătaie lungă. Venim după o perioadă foarte agitată, după un octombrie care a agitat mult spiritele şi a pregătit terenul pentru o nouă etapă. Având în vedere faptul că anul 2016 aduce vibraţia lui 9, eu unul  nu m-aş grăbi să trag concluziile finale. Este abia începutul…începutul sfărşitului sau a marii transformări. Aici confruntarea va fi decisivă, conflictele (de toate  felurile – dar predominant terestre, inclusiv posibile catastrofe naturale) vor continua cu siguranţă, vom avea parte de mult mai multe răsturnări de situaţie, decizii bruşte şi tranşante, renunţări şi reveniri, urcări şi coborâri. Noiembrie şi decembrie 2015 vor decide învingătorul luptei la momentul de faţă, dar războiul încă nu s-a încheiat.

11.11.2015 oferă şansa unui nou început, unei rupturi categorice mai ales în modul de gândire şi de raportare la realitatea înconjurătoare. Este din punct de vedere numerologic, cea mai semnificativă zi a anului, iar ca o curiozitate, numerogramele a două personalităţi marcante în lumea esoteric-spirituală – Osho şi Baba Vanga, se aseamănă în foarte mare măsură cu cea a acestei zile. Prin urmare, calităţile celor născuţi în această zi vor fi surprinzătoare, adevăraţi revoluţionari şi reformatori la momentul potrivit.

Perioada va continua pe acelaşi ton de agitaţie şi încărcătură energetică neobişnuită. Aviz cardiacilor şi celor care se agită uşor, tendinţa în aceste zile va fi aceea de a izbucni din orice, de a vă revolta şi a lua poziţie, de a vă apăra propriul sistem de valori şi modul de gândire fără a vă mai interesa de nivelul de adevăr, moralitate sau utilitate al deciziilor luate. Luna noiembrie în general este caracterizată ca fiind una intensă şi marcantă, la care adăugând provocările şi tensiunile create de energia lui 2015, ne dezvăluie o perioadă riscantă şi plină de peripeţii. Nu întâmplător în urmă cu un an, tensiunea în ţară era din nou crescută şi totul a izbucnit la scurt timp. Dacă în 2014 = 7 revolta a avut cauze învăluite în mister (caracteristice lui 7 – mistic, spiritual, introvertit, reţinut, ascuns, acţiuni şi decizii la nivel mental – supraconştient) sau cel puţin mai greu de înţeles, descifrat şi explicat, 2015 = 8 exprimă concret problema – provine predominant de la nivelul social (conştient) al vieţii, o recunoaşte, îi dă o formă ‘palpabilă’, şi spre deosebire de ‘misteriosul’ 7, în anul lui 8 se găseşte şi soluţia, se tranşează rezultatul, se ia decizia finală.8-ul în general duce treaba până la capăt, este cel care face dreptate, aplică judecata justă şi fără cale de întors, pedepseşte şi răsplăteşte în egală măsură pe fiecare după merit. Atenţie însă la interese, dacă în anul lui 8 o acţiune cu scop ascuns (pozitiv sau negativ) e dusă până la capăt, rezultatul rămâne pecetluit şi autorul se va bucura de un success teribil, este anul riscului dar şi al câştigului pe măsură, urmând ca în anul lui 9 – 2016, să se pregătească serios terenul pentru un nou drum, un nou ciclu de9 ani, un timp în care dezvoltarea – individuală sau colectivă – va fi decisă de această perioadă de ‘plămădeală’ şi acţiune.

În concluzie vă îndemn să profităm de această şansă şi să ne luăm viaţa în propriile mâini. Putem face o schimbare radicală, să reînviem din propria cenuşă însă aceasta va avea nevoie obligatoriu de o susţinere puternică pentru cel puţin încă o jumătate de an. Este începutul luptei finale, mai ales cu noi înşine, rezultatul fiind un Eu superior, capabil de mult mai multe decât a putut până nu demult, o conştiinţă extinsă, o încredere fantastică în propriile forţe şi îndrăzneala de a păşi mai departe pe calea desăvârşirii. Este momentul în care cei pregătiţi şi hotărâţi se vor diferenţia de cei care aşteaptă încă o minune sau sunt prea leneşi pentru a acţiona, evoluţia Întregului se petrece cu sau voia noastră de aceea vă sugerez să acţionaţi!

Sursa: http://www.secretulnumerelor.ro/11-11-2015-renasterea-din-propria-cenusa/