Meșterul trăitor

19 februarie 2017 – o zi ce cheamă la stabilitate emoțională, deoarece această sferă va fi supusă la mari valori energetice.Ne putem simți copleșiți de un tsunami, trăirile noastre fiind semnificativ amplificate de energia zilei.

Să fim atenți cum ne conectăm emoțional la cei din jur, ce preluăm și ce nu, pentru a nu ne asuma inconștient fricile altora.

O unealtă practică ar fi întrebarea: ”Ceea ce simt acum vine de la mine?”.

Destinul zilei este simbolizat de Marele Constructor. Această vibrație ne destăinui capacitatea de a integra cu succes înțelepciunea superioară și organizarea practică, de a pune țelurile Universale înaintea mândriei proprii, îmbinând caracterul mistic cu cel practic. Este o zi în care ne putem manifesta competențele la cel mai înalt nivel.

Ziua conferă un imbold puternic creator și totodată accentuează tendința de a diferenția binele de rău, percepția noastră fiind exacerbată.

Avem posibilitatea de a aduce în concret ideile abstracte, cu altruism, deoarece această vibrație favorizează acest proces atunci când este bazat pe generozitate și spirit umanitar.

Am putea să întâlnim idei atât de avansate, încât să nu poată fi explicate prin cuvinte, ci mai degrabă manifestate practic.

”Nu știu să-ți spun, mai bine îți arăt”

Una din lecțiile zilei este să nu vorbim și să nu promitem mai mult decât putem realiza concret.

Într-o zi ca aceasta, există potențialul de a se pune bazele unei noi configurații sociale, caracterizată prin colaborare, parteneriat, competențe și însuflețirea celorlalți. În aceeași măsură e bine să fim conștienți că această energie colosală se poate manifesta egocentrist, transformând o catedrală într-un lagăr de concentrare. Singura diferență o face intenția! Măreața construcție a acestui maestru poate avea ca temelie iubirea sau frica.

Chiar dacă avem senzația că știm totul și că știm cel mai bine și pentru alții, diplomația și flexibilitatea vor fi cele ce ne vor servi cu adevărat în relații. Orice idee am avea, oricare ar fi talentul nostru, ele se vor concretiza mai temeinic dacă sunt manifestate cu responsabilitate și armonie și sunt puse în slujba celorlalți.

În concluzie, atenție la oceanul de emoții, pentru că ce alegem să simțim se materializează puternic.

Același condei poate scrie o frumoasă poveste de dragoste sau scenariul unui film de groază.