Șanse de la Univers

13.3.2017.17.8.15.6

Mult blamatul 13, de care lumea fuge, astăzi ne arată că l-am judecat greșit, aducând nu ghinioane, așa cum credem noi, ci șanse, oportunități de la Univers.

Pentru cei harnici sau conștienți sau asumați, pentru cei care astăzi aleg să fie integri, ambițioși, corecți față de ei și de cei din jur, conștienți de puterea lor, 13 martie 2017 le pregătește un dar care, în unele cazuri, poate apărea nesperat, de unde nici nu cred, de la cine nici nu așteaptă.

Pentru cei care aleg să se acordeze cu energia anului, să se abandobeze în planul Universului, ziua de azi le asigură integrarea în energia destinului plănuit de Univers pentru noi toți până la sfârșitul lui 2017.

Mai repede ca vântul, mai repede ca gândul,  peste numai două zile vine răsplata: 15.3.2017.19.10.17.8

Un lucru aparent minor rezolvat astăzi aduce peste două zile soluția unei situații mari în care poate ne zbatem de mult timp. O buturugă mică ce răstoarnă un car mare și aruncă la groapa de gunoi sacii cărați din greu atâta timp.

Si pentru că Universul e generos ne dă și un bonus: canalul spre acest dar este deschis până pe 19 martie 2017, pe același principiu, din 2 în 2.

Să luăm, zic!

KLARA

http://cuvintecuviata.eu/