NumeroScop 29.6.2017

O zi în care poți avea intuiție foarte bună, senzitivitate sporită și ai putea pătrunde cu mai multă ușurință în sufletul celorlalți. Inteligența emoțională rămâne la cote foarte înalte (29, adică 11, adică 2 și patru de doi în matriță). Folosește-te de ea pentru a concretiza ceea ce știi că știi, chiar dacă nu poți să-ți explici de unde știi. Te ajută ăia doi de șapte la asta.

Cel puțin în prima parte a zilei ai de învins lenea și neglijența și conservatorismul exacerbat. Ai putea fi tentat mai mult să stai decât să faci, așteptând să cadă pară mălăiață în gura unui anume nătăfleață.

Drumul pe care ziua te împinge să mergi este întărit chiar de către cele trei sfere bine aspectate din matrița zilei: 2, 7 și 9. Așadar ai la dispoziție imensa putere a emoțiilor (2222) și claritatea minții (99) pentru a te bucura de talentele tale și dobândind o mai sănătoasă viziune asupra vieții (77).

Începând cu seara și pâna la finalul zilei, caută să te joci (5) cât mai mult, să te eliberezi de angoase și limitări, să fii cât mai creativ și mai altfel decât obișnuiești.

E păcat să confunzi compasiunea cu mila, căci nu sunt unul și același lucru. Iar astăzi este cu atât mai mult despre a transforma mila în compasiune (9).

Cât de mult te-ai elibera dacă n-ai mai fi atât de sensibil încât pui la suflet tot ce se întâmplă în jur?