NumeroScop 27.6.2017

În tot ce ești și faci azi, caută să observi unde este echilibrul și frumusețea în tot și toate. Melancolicul (2222 și 6), sangvinicul (3 și mai ales 777) se întâlnesc cu colericul (11 și 5) din tine. Doar tu alegi cum să le alchimizezi cât mai armonios. O așa combinație poate da naștere la presiuni emoționale cu care poți pune în mișcare o locomotivă. Fii stăpân pe puterea acesteia, ca să nu ai probleme cu frânele, mai ales că melancolicul e azi extremist.

La un alt nivel, starea vremii e cu ifose și e posibil să apară chiar manifestări furtunoase pe cer și pe pământ cu atăta apă și aer la întâlnire cu focul, pe când pământul rămâne la extreme.

Nevoia de atingere fizică (kinestezia) e semnificativă (3-5-7), la fel ca și capacitatea de a te îndrepta.cu putere către scopurile tale N-ar strica să te mai lași îmbrățișat și să oferi, la rândul tău o îmbrățișare sinceră, autentică oricui este dispus să primească. E vindecătoare de ambele părți, fie că tu crezi in asta sau nu.

Ziua are cu totul un aspect profund spiritual (7), iar drumul te va duce către exprimarea liberă și neîngrădită (5) a emoțiilor (2). Caută să fii un partener (2) vesel, plin de voie bună (5), ce trăiește cu drag și umor fiecare moment. Pănâ la sfârșitul zilei vei mai încheia o experiență (3), poți acumula înțelepciune și poți să faci chiar un pas mare spre o nouă filozofie de viață.

Cum (îți) arăți recunoștință pentru minunea din tine?