NumeroScop 16.6.2017

Un vineri sub semnul unei vibrații interioare șapte, născută din alchimia focului (1) și a apei (6). Dacă ar ieși doar de-o cafea din asta ar fi cum ar fi, numai că e mult mai mult de atât. Observă cât de fierbinte este această cafea, ca să nu te opărești cu ea.

Ziua va căuta să aducă strălucire, joc și intuiție, cerând de la tine să te ridici (5) deasupra limitelor autoimpuse (4). Poți face asta mai ușor când te cunoști (3) prin celălalt și prin trăirile pe care le ai (2).

La provocările zilei de ieri se adaugă azi învingerea tentației de a-i controla pe ceilalți. Mai ales că cei doi de șase prezenți în numerograma zilei arată și ei clar această pornire instinctivă de supraprotecție.

Configurația matriceală a zilei denotă multă energie vitală, linia auto-aprecierii fiind mult mai puternică (8 elemente pe 1-2-3) decât creativitatea (un șapte și atât pe 7-8-9). Poți folosi aceasta pentru a face un pas mare în direcția atingerii scopurilor, ținând cont de cerința de a reforma ceva în tine. Atenție, însă, să nu ajungi un rebel fără cauză, că tot tu vei trage ponoasele.

Ziua se va termina cu o reformă (21, adică 3) ce aduce dizolvarea a ceva. Pune-ți intenția să se dizolve ceva ce-ți aduce greutate și suferință, ca bucuria de viață, lumina, să prevaleze în viața ta pe mai departe.

Ce observi că te încorsetează cel mai mult în acest moment?