NumeroScop 15.7.2017

O zi minunată pentru a-ți urma statornic (4) scopurile cele mai înalte ale Sinelui tău.

Ai parte de vitalitate și de multă putere de a planifica ceea ce este necesar (sunt 8 elemente pe vectorul 1-2-3). Cum el este responsabil și cu autoaprecierea, iată că mai ai și ocazia să te respecți și să te onorezi cum se cuvine. În același timp, fii cu ochii pe căluții de sub capota motorului acestei sâmbete, că pot deveni foarte ușor nărăvași.

Pleacă-ți adânc urechea la intuiția ta, căci ea este trăsura în care mergi întreaga zi. Te va ajuta să-ți întărești și imaginea de sine, dar te și împinge să joci mai mult la risc (55 și destinul zilei tot cu stea în frunte este)

Caută și găsește-ți echilibrul interior (1+5=6, iar sâmbăta e și ea acum considerată a șasea zi din săptămână. Unde mai pui că între vizitiu și cai se află tot un 6). Așadar, cu atât mai mult e nevoie să pui în locul liber la șase din matrița zilei armonie, echilibru, frumusețe, tihnă în familie, pragmatism. Nu lăsa agresivitatea să te domine, mai ales că fără 9 poți să te simți împins cu putere spre experiențe care mai de care mai ieșite din obișnuițele tale.

Kinestezia este crescută (3-5-7 are și el 6 elemente), așa că nu te abține să dai sau să primești un snop mare de îmbrățisări și mângâieri sincere. Fac bine și la sănătatea trupului și la suflețel.

Ce te face mai mult și mai mult acum să te simți liber în viața ta?