NumeroScop 15.6.2017

O zi cu o formă matriceală ce seamănă cu un T cu mulți de doi la subsuoara dreaptă…

Cheia felului în care îți trăiești ziua se găsește în modul în care îți alchimizezi lichidele din corp și sintetizezi trăirile, emoțiile și acțiunile. În matrița zilei se află azi cinci de doi! Asta anunță un cod portocaliu de valuri emoționale cu care s-ar putea să nu te descurci ușor. Poți ajunge ușor din starea de a te simți bine (și a-i influența și pe ceilalți să se simtă bine), în cealaltă parte, în care te ia valul, dai în clocot și-i opărești pe toți cei cu care ești conectat emoțional.

Fii, deci atent la ce simți și la ce-ți vine să spui, căci efectele apar aproape instantaneu. Ziua seamănă cu un atelaj la care caii sunt nărăvași, iar vizitiul e cam pirpiriu.

Destinul zilei e 4, care materializează, stabilizează, umple cu conținut și pune reguli clare. Mai mult, acest 4 se formează azi prin numărul maestru 22, ceea ce-i marește calitatea manifestării. Pune iubire multă în tot ce simți și aceasta se va întoarce înapoi la tine, înmulțită. De vei pune frică, răutate, de te vei judeca pe tine sau pe ceilalți, acestea le vei primi înapoi de nu le vei putea duce.

Vectorul voinței este complet azi și îndreptat către tine. Caută așadar să aplici voința în realizările de care tu ai nevoie, căci va fi mai lesne ca în alte zile.

Celălalt vector complet din matriță este cel al bunăstării spirituale. Poți, deci lucra azi mai ușor cu supra-eul tău, de unde îți și vin informații valoroase. E benefic să le dai ascultare.

Nu reacționa la impuls, respiră adânc, abia apoi spune ce ai de spus și fă ce ai de făcut concret. Sau lasă pe mâine, dacă simți că-ți sare muștarul.

Ziua cere înțelegere și autocontrol. Ești provocat pe imaginea de sine, care va fi slăbită sau întărită după cum îți vei controla mai bine acțiunile impulsive.

Ce anume vrei să experimentezi practic în astă zi?