NumeroScop 12.7.2017

Azi ești din nou călăreț direct pe cal, căruța fiind undeva, parcată pentru revizie. Iar tu iar ai cai focoși și plini de nerv sub tine, pe care ai de învățat să-i stăpânești cât mai bine până la finalul zilei (9).

E din nou timpul să lucrezi cu emoțiile tale, puternic aspectate azi (2222). E maxim de potențial pentru maifestarea trăirilor (2 și 0) și numai de alegerea ta depinde dacă te lași enervat sau manifești bucuria din tine. Pentru ce bucurie? Pentru orice ai și tot ce poți binecuvânta. Poți începe cu faptul că respiri, vezi și ai mijloace să citești NumeroScopul acesta

Pot avea senzația ori că nu vrei nimic, ori ca vrei totul și chiar treci la acțiune cu toată forța voinței tale (manifestare extremistă pe vectorul voinței, 4-5-6).

Destinul zilei e 2, din 20. Caută să fii diplomat, împăciuitor și înțelegător, nu-ți da ochii peste cap la orice remarcă ce ți s-ar putea părea azi tendențioasă sau exacerbată, căci energia zilei te va încerca la răbdarea în comunicare și la flexibilitate și adaptare (12, adică 3). Răbdare cu tine și cu cel de lângă tine.

Nu uita că lucrurile și situațiile sunt nicicum și numai interpretările tale le dau un sens, sau altul, născut fie din frică, fie din bucurie.

De care frică anume vrei să te lepezi  de tot până-n seară?