Numerologia – baza stiintelor (?)

Fascinatie totala. Asa simt despre aceasta stinta a Numerologiei. In primul rand, m-a fascinat sa aflu, sa cercetez si apoi sa stiu ca este o stiinta. Cea mai veche stiinta, se pare, caci ceea ce exprima Numerologia sta la baza tuturor lucrurilor, situatiilor si principiilor Universului.

Iar cercetatorii de pana acum au concluzionat cu totii ca nu se cunoaste, inca, unde si cand a inceput Numerologia sa fie structurata si sa fie considerata ca avand un inceput. Toate celelelte stiinte au, undeva, un initiator. Numerologia are si ea un initiator, ce este Universul insusi. Dumnezeu insusi.

Ce este poate cel mai fascinant, cel putin pentru mine, este ca Numerologia contine si descrie principiile Universale in totalitate. Ca si cum Universul insusi s-a creat folosind Numerologia 🙂

La inceput, stiinta aceasta pare ca se adreseaza oricui. Multe par accesibila la inceput 🙂

Pare accesibila oricui doreste sa o cunoasca si sa o foloseasca ca sa de-cifreze (sau sa des-cifreze) aceste principii Universale, ce stau la baza tuturor lucrurilor. Si apoi sa opereze cu ele. Doar pare accesibila oricui, caci nu toti sunt cei ce au inceput sa o studieze si apoi s-au oprit. Insa totul e bine asa cum este. Asa cum mult mai multi oameni conduc o masina decat cei care stiu cum functioneaza acea masina. Dar, cand incepi sa studiezi mai mult si mai mult tainele numerologiei, nu prea iti mai vine sa te opresti. Intri mai adanc si mai adanc si de ce intri mai profund, din ce fascinatia creste si revelatiile sunt mai mari si mai frumoase.

Totul, dintotdeauna, poate fi descris prin cifre, caci totul se bazeaza pe principiile Universale. Cifrele in sine sunt pur si simplu arhive cifrate (adica contin un cifru) ce descriu de la mic la mare si de la mare la mic Universul. Atat cat putem noi, ca Oameni sa-l intelegem, insa si tot ceea ce este dincolo de aceasta intelegere.

Patrunderea prin stiinta Numerologiei in aceste arhive ale cifrelor deschide calea noastra catre cunoasterea Universala. E ca un bufet infinit (cel putin pana acum nimeni nu a vazut finalul finit), din care fiecare ne putem infrupta cat dorim si cat putem sa „ducem” ca si cunoastere.

Numai si daca incepem sa cercetam si sa intelegem cat putem fiecare cele doua principii de baza – principiul masculin (centrifug, Yin, etc.), descris prin cifrul cifrei 1 si apoi principiul feminin (centripet, Yang, etc.), descris prin cifrul lui 2 si ne dam seama cata valoare contine in ea stiinta Numerologiei. Caci deschide o cale atat de completa si profunda catre cunoastere, incat merita sa pasim pe ea, chiar si numai pentru a intelege cele doua principii de mai sus.

Macar pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a intelege calitatile noastre masculine si feminine. Pentru a le exprima cat mai plenar si mai autentic. Restul va veni de la sine, odata cu aceasta intelegere. Si Universul in sine se va revela noua, mereu mai detaliat si mai profund

Eu, unul, de aici am inceput studiul Numerologiei si de aici am pornit pe drumul cunoasterii si folosirii acestei stiinte.

Cartea AnatolMi-a aparut in cale la un moment dat cartea lui Anatol Basarab – „Numerologia in viata fiecaruia”. Ti-o recomand, ca pe o lectura, pur si simplu. Te va fascina si pe tine.

Apoi, mai tarziu, am mers la cursul de numerologie tinut de Anatol. Pentru ca deja aveam intrebari pentru el, cu privire la Numerologie si la ceea ce citisem in cartea sa.

Apoi am mers la urmatorul sau curs. Si am mai ascultat inca alte 3 cursuri ale sale si pas cu pas incep sa patrund tainele cifrului cifrelor…

Anatol Basarab e un Om. Cu „O” mare. Majoritatea oamenilor abia daca se manifesta cat sa fie oameni cu „o”. Prea putini sunt Oameni, iar el este unul dintre ei. Nu spun mai mult, caci de vei vrea sa-l intalnesti, vei gasi singur caile spre el si-l vei cunoaste in felul tau.

Ceea ce pot lua de la Anatol Omul, dascal in ale Vietii, in ale Numerologiei si Psihologiei ca si valoare si cunoastere, nu am gasit inca nicaieri in alta parte. Ii multumesc, cu recunostinta si aici, pentru ceea ce daruieste! Si imi sunt recunoscator pentru ca ceva vreme in urma am ajust suficient de pregatit, ca invatacel, pentru a-mi atrage Maestrul potrivit pentru acest moment din viata mea.

Si cum tainele Numerologiei sunt cercetate de multi altii, din cele mai vechi timpuri pana acum, cand Internetul se umple de surse despre Numerologie, o sursa in plus aici, pe Numerosfera, nu va face decat sa mai aduca ceva completari, asa cum le consider eu, bazat pe invataturile de la Anatol Basarab.

Sa pornim, deci, in a face cunostinta cu aceasta fascinanta si puternica unealta catre autocunoastere personala si cunoastere a Omului si a Universului in intregime.

Orice intrebari sau nelamuriri ai, orice comentarii pe subiect ai sau iti vor aparea, te invit sa mi le revelezi aici. Eu voi cauta sa-ti raspund cat mai complet si mai corect cu putinta

Asa ne vom da valoare unii altora si vom onora implicit aceasta stiinta minunata, antica si fascinanta: Numerologia.