Înger sau Demon – Victoria Rațiunii

Aplecându-ne atenția asupra numerogramei zilei de 5 februarie 2017, am auzit colindul ce zice:

Îngeri coboară
Ieselea-nconjoară
Mari minuni se întâmplară...”

În plan interior, ziua aduce în manifestare dorința de schimbare, având forța necesară pentru spargerea limitărilor și pentru eliberare. Putem avea curajul de a lua decizii care, la suprafață par ilogice, din cauza non-conformismului, dar să nu uităm că intuiția se bazează pe capacitatea de a vedea lucrurile în ansamblu.

Beneficiem de energia care ajută la exprimarea în plan fizic a sufletului, pentru a ne transpune în forme tangibile ideile progresiste. Important este să ieșim din zona de confort și să nu ne alimentăm manifestările egoiste.

În ceea ce privește manifestarea exterioară, sunt necesare diplomația, toleranța și evitarea conflictelor de orice fel. Este bine să luăm în calcul toate variantele înainte de a acționa și să înțelegem că ceea ce emitem ca emoție, se va întoarce înmulțit.

Semeni vânt – culegi furtună…”

O particularitate a acestei zile este faptul că ceea ce își dorește să împlinească (Destinul) este chiar vibrația Cormică a anului. Această vibrație ne vorbește despre etică, integritate, rațiune, independență, putere, creativitate, concentrare. Suntem împinși spre introspecție, cunoaștere profundă de sine, la nivel spiritual.

Scopul acestei zile este să trezească în noi capacitatea de a risca în cunoștință de cauză, rațiunea și viziunea înaltă, înțelepciunea.

Ziua nu tolerează încremenirea în aspectul material și impermeabilitatea spirituală.

Liberul arbitru va fi limitat la ”ce vrea Universul”. Putem înțelege și accepta aceasta sau ne putem împotrivi, situație în care ar fi destul de incomod pentru noi.

Suntem chemați să ne exprimăm, să acționăm în favoarea iubirii, a respectului față de semeni, a eticii și dreptei judecăți.

Putem afirma că această zi stă sub blazonul îngerilor, având misiunea reorientării spirituale a oamenilor. Poate fi considerată un semnal de alarmă, dar nu într-un mod negativ, mai degrabă ca un semnal al trezirii.

Suntem încurajați să dăruim din inimă, nefiind limitați de dorința de a dobândi ceva în schimb. Teama de schimbare și transformare, și teama de a pierde bunuri materiale vor fi eclipsate de nevoia de libertate și de conectare la valori înalte.

Avem șansa să întregim Omul care suntem, împăcând fiara și Dumnezeul din noi. Este o mare oportunitate de a ridica privirea de pe orizontala lumii materiale, pe verticala spiritului.

În concluzie, mesajul zilei de 5 februarie 2017 este:

Ridică-te, observă, dăruiește!
Tu Ești Cineva în Lume.
Înger sau Demon?

 

Cu iubire,

Bogdan și Daria

Bobo Bogdan Numerosfera Numerosfera

Daria   DARdeDARia DARdeDARia