Decembrie 2016 – BUCURIA NAȘTERII

decembrie-numerosfera-2016

Decembrie 2016 stă sub semnul creației, mai mult ca oricând.

Vibrația 3 a lunii nu este alterată de vibrația anului, ci am putea spune că e chiar potențată.

Luna începe cu foarte multă energie, atât emoțională cât și psihică..

1 Decembrie este un moment aproape unic, în care ceea ce alegem să afirmăm în interiorul nostru se va materializa negreșit. Atenție mare, deci, la discursul interior, la atitudinea față de noi înșine!

De asemenea, ziua de 1 Decembrie subliniază tema întregii luni: Omul – Ființa trinitară / Trinitatea în Toate.

Acest decembrie se concentrează pe comunicare, în special cea afectivă, pe relația cu mama (în toate valențele ei), pe relația cu femeia interioară. Este o perioadă bună să facem pace cu mama/femeia din noi și să acceptăm ”înțărcarea”, să renunțăm la atașamente și judecăți iluzorii.

Pe parcursul întregii luni vom fi puși în poziția de a alege, punându-ni-se mereu in față oglinda. Avem cu adevărat, ocazia alegerii conștiente, înțelegând că este benefic să lăsăm în urmă ceva: că e vorba de șabloane mentale sau obișnuințe, sau că e vorba despre locuri, oameni sau situații care ne împiedică să fim cea mai înaltă expresie a noastră.

Este momentul în care avem cu adevărat șansa să renaștem vii sau morți! Decizia interioară va face diferența.

E momentul lui ”Să fie!”. Și Este: ceea ce suntem, nu ceea ce spunem că suntem.

Energia lunii ne propulsează fie ca vrem, fie că nu.

Vrei – nu vrei, naște-te Grigore!

Tema de bază este nașterea (și când ar putea fi mai frumos decât acum?), iar ea poate fi în bucurie sau în durere. Ceea ce rezonează în Adevăr ne va crea realitatea cu bucurie și ușurință, iar ceea ce este fals ne va crea o realitate suferindă și fadă.

Pe lângă ziua de 1 Decembrie, care poartă încriptată în sine manifestarea generală a întregii luni, ies în evidență zilele de 10 si 11 decembrie. Prima aduce cu sine energia puternică din momentul nașterii, iar cea de a doua conturează și concretizează prin voință puternică drumul ales de orice creație manifestată în ziua precedentă.

Cu alte cuvinte, ceea ce am informat mental și emoțional în 1 Decembrie, se va forma în 10 decembrie, ca în 11 deja să se manifeste clar.

În această lună vor mai fi câteva momente interesante, pe care le vom analiza în detaliu, la timpul potrivit.

Deocamdată să rămânem cu ideea principală adusă de această energie extraordinară: Bucuria Nașterii!

Cu drag,

Bogdan și Daria

Bobo Bogdan Numerosfera Numerosfera

Daria   DARdeDARia DARdeDARia