Ce spun alții…

Am o mare bucurie atunci când văd cum foștii cursanți, devin discipoli și chiar mai mult. Este o mare satisfacție sa vezi cum semințele tale dau rezultate, cresc, dau roade…”

Anatol Basarab

Atâtea “chei” oferite spre o mai bună înţelegere de sine. Atâtea căi noi de urmat după două zile de curs. VĂ MULŢUMESC! Aveţi metodă, pasiune şi HAR pentru ce faceţi! Obiectivele notate la începutul atelierului au fost îndeplinite. Chiar depăşite. Sunteţi o echipă admirabilă. Divinitatea vorbeşte prin voi. Vă mulţumesc!

Paul C.

Pe data de 20 la 20:20 m-am înscris la curs! Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru aceasta! Vă sunt recunoscătoare şi vouă, dragă DARIA şi dragă BOGDAN pentru că voi sunteţi cei care aţi deschis PORŢILE spre LUMEA NUMERELOR şi a misterelor din spatele lor. Până astazi am văzut faţa văzută a cifrelor,  ASTĂZI am văzut-o pe cea nevăzută! După cum v-am mai spus, sunteţi minunaţi şi împreună si separat! Vă mulţumesc că existaţi în viaţa mea. Sufletul meu se simte acasă lângă voi.

Adina P.

Îmi plac atelierele voastre pentru că sunt relaxante şi vesele. Informaţii multe şi importante, transmise frumos.

K. Daniela

Simt de parcă aş fi ajuns într-o oază de linişte. Sper să fiţi la fel de feiriciţi (măcar) aşa cum sunt eu după fiecare întâlnire cu voi.

Roxana Ch.

Nu mă aşteptam să îmi placă atât de mult tot ce înseamnă numerologia! Aţi deschis un univers minunat din care în mod sigur vreau să fac parte!

Oana M.

Mulţumesc că ne-am găsit, că aveţi răbdare, că mă învăţaţi şi mai ales că suntem! În aşteptarea următorului atelier, vă iubesc şi vă mulţumesc.

Ioana R.

Sunt într-un moment de bucurie a sufletului meu, adică de împlinire a spiritului pe care voi m-aţi ajutat să îl căldesc în mine. Eu, cea care nu  mă recunoşteam deloc, am reuşit, folosind “uneltele” propuse de voi, să “ţopăi” de bucurie! Energia pe care reuşiţi să o aduceţi în manifestare în faţa cursanţilor voştri este TRANSFORMATOARE! Continuaţi acest drum minunat şi dăruiţi acest Dar! Vă mulţumesc!

Cristina L.

Pentru mine, întâlnirea din acest week-end a fost ca o ploaie caldă de vară, urmată de furtună şi apoi de un soare frumos! Mă bucur să fiu cu voi de fiecare dată şi sper să ne vedem cât mai curând. Mulţumesc din suflet!

Roxana Cojocaru

Felicitări pentru un workshop foarte captivant şi revelator!

Codruț Ț.

Mi s-a părut interesant că într-adevăr am constatat că reuşesc să mă descurc singură!

Andra

Un atelier interesant, plin de înţelegeri şi semnificaţii! Noi aspecte ale vieţii şi destinului. Multumesc Daria şi Bobo!

Ica

A fost o altfel de Magie care a transformat capul pătrat! 🙂 Rămân curios!

Alex B.

Revelator (popcorn), inspiraţie şi căldură!

Anca S.

Incredibil! Oamenii sunt talentaţi! Au un mod de a spune, incredibil de uşor!

Fănuţa

Mulţumiri de la un proaspăt purtător de “costum de scafandru”!

Niki O.

Vă mulţumesc! Sunteţi MINUNAŢI! Am găsit toate răspunsurile dorite şi intuite!

Cristina T.