Numerologia practică

Tot ceea ce există în Univers are o vibrație. Această vibrație se exprimă printr-un număr. Cu alte cuvinte, TOT ceea ce există sau a existat vreodată, are un număr.

Încearcă să numești ceva, orice, fără să-i asociezi un numar și vei constata că nu poți.

Fiecare dintre noi, oamenii, ne naștem cu anumite calități și defecte, într-un anume an, lună și zi, la o anumită oră, minut și secundă, din acei părinți (și nu alții), într-un anume loc de pe Pământ (și nu altul). Acestea toate sunt fapte obiective și nu mai pot fi modificate niciodată, însă pot fi exprimate prin numere. Mai sunt multe alte evenimente ce au loc în momentul nașterii fiecăruia din noi și care au legătură cu viața noastră. Și ele pot fi exprimate prin numere și toate aceste numere (ne) vorbesc. Important este să le dăm ascultare.

Căpătăm nume – (acesta poate fi schimbat pe parcursul vieții) și plecăm cu el prin viață, pe calea unui destin, către o anume destinație (anume dinainte stabilită), însă de prea multe ori neconștientizată suficient și de și mai puține ori atinsă, până la sfârșitul vieții.

Ne naștem în lumea aceasta având la noi ”Manualul de utilizare” pentru viața asta. E încifrat în toate aceste numere. Ele formează, la un nivel primar, Cifrul Numerologic Personal și la o scara mai mare, întreg Cifrul Vieții Tale.

Imagineazăți că poți să descifrezi aceste cifruri și poți să extragi din ele calitățile, defectele, adevăratul potențial, blocajele și libertățile, tendințele și dorințele adevărate. Poți afla despre tine (și despre alții) atât de multe încât vei fi uimit cum ai mers prin viață până acum.

Imaginează-ți că-ți poți citi – pentru prima dată în viața ta – Manualul Tău de Utilizare. Că poți descifra Cifrul Vieții Tale!

Pentru ca apoi să-ți poți ajusta coordonatele drumului tău, prin viața Ta!

Poți începe să cunoști Cine ești cu tu adevărat, care cunt calitățile tale interioare reale, Cum vrea lumea să te manifești, Ce așteaptă Universul de la tine, Care e adevăratul tău drum prin viață și Către ce Destinație ai de mers in viața Ta. Toate acestea pentru a te manifesta la adevăratul tău potențial și a simți că nu trăiești degeaba sau că trăiești viața altcuiva.