Consultații individuale

Consultații individuale de Numerologie și NumeroCoaching

Întotdeauna spui că ai vrea să faci, să afli, să știi, să fi mai mult… dar n-ai timp…

Oferă-ți  TIMP cu tine, pentru tine și pentru pasiunea ta. Pentru a afla mai mult despre tine, pentru a face ce nici nu indraznești să visezi, pentru a fi tu însăți și pentru a te bucura de tine.

Fă-ți ȚIE un cadou... Vino la mine să te întâlnești cu tine!

Consultațiile îți sunt de folos dacă:

  • Ai vrea să-ți afli numerograma natală, darurile tale din naștere, calitățile și abilitățile cu care te-ai născut, te definesc constant in viața ta și le poți folosi ca să-ți faci viața mai frumoasă?
  • Cauți să afli mai multe despre Cine Ești cu adevărat și ce îți dorești să faci și să obții în viața ta de acum înainte?
  • Te-ai pornit pe drumul auto-cunoașterii, al dezvoltării personale și vrei să știi mai multe despre tine și din perspectiva numerologică?
  • Îți dorești un spațiu în care să te simți în siguranță, unde să poți fi și auzit, nu doar ascultat și în care să-ți limpezești gândurile, să faci ordine în ele și să iei cele mai bune decizii pentru tine?
  • Ai vrea să știi ce spun cifrele din viața ta despre tine?
  • Vrei să afli despre cifra Destinului și care este calea cea mai potrivită pentru tine spre acesta? Ce te ajută și ce te blochează pe acest drum?
  • Ești în cuplu și ai constatat că ceva nu (mai) ”merge” bine în relație? Cum ar fi să știi exact ce ai de modificat sau de îmbunătățit în relațiile tale?
  • Îți dorești o relație de cuplu armonioasă și habar nu ai ce faci și cum faci de nu-ți reușește asta?
  • Ai copii și vrei să le cunoști calitățile, abilitățile, nevoile și dorințele autentice, pentru a-i putea sprijini cu adevărat către o dezvoltare reală, încă de la naștere?Împreună cu mine
  • Studiezi Numerologia și vrei să practici și să-ți îmbunătățești cunoașterea împreună cu cineva cu experiență.

Pentru a fi eficientă și valoroasă, fiecare sesiune individuală durează între 60 și 75 de minute și are loc online (Zoom sau telefonic). În cazuri în care ești din București și dorești, ne putem întâlni la mine la cabinet.

Pentru programări la consultații (online sau la cabinet, în București), trimite un scurt email la bogdan@numerosfera.ro în care să-mi scrii și numărul de telefon

Se eliberează factură fiscală, iar plata se face online, inclusiv pe Revolut sau PayPal.

Pentru alte detalii, comandă și programări:
Email: bogdan@numerosfera.ro
WhatsApp: +40722 626 606

Cu drag,

Bogdan Ungureanu
Numerolog, Coach, Trainer