Alege o imagine si uimeste-te de rezultat

de Cristian Iacov

Testul se bazeaza pe un studiu derulat pe o perioada de mai multi ani si pe grupe de populatie variate. Conform acestui studiu fiecare imagine din cele de mai jos este reprezentativa pentru un anumit tip de personalitate.

Priveste imaginile de mai jos cu atentie timp de 30 de secunde si alege-ti una care te atrage cel mai mult :

Iata mai jos interpretarile:

Daca ai ales imaginea numarul 1 :

Esti Introspectiv, sensibil si meditativ.

Te-ai confruntat cu propria persoana si cu mediul din care faci parte mai frecvent si mai profund decat majoritatea oamenilor. Detesti superficialitatea si preferi sa fi singur decat sa porti discutii inutile.

In schimb, relatiile cu prietenii sunt foarte intense si iti ofera armonia si pacea interioara de care ai nevoie pentru a te simti bine. Cu toate acestea nu este o problema pentru tine sa fi singur perioade indelungate de timp, deoarece nu te plictisesti

Daca ai ales imaginea numarul 2 :

Esti independent, neconventional si liber.

Iti doresti o viata libera, fara obligatii, care iti permite sa iti alegi singur drumul. Munca ta si activitatile din timpul liber includ o latura artistica. Aceasta latura a ta, te face sa te comporti exact invers fata de asteptarile pe care le au ceilalti.

Ai un stil de viata foarte individualist. Niciodata nu ai incerca sa fi „in trend”, ci dimpotriva, ai cauta sa traiesti conform cu propriile idei si convingeri, oricat ar fi de greu.

Daca ai ales imaginea numarul 3 :

Esti dinamic, activ si extrovertit.

Esti pregatit sa iti asumi riscuri si angajamente serioase, doar pentru a avea o munca interesanta si variata. In schimb, rutina are un efect paralizant asupra ta.

Cel mai mult ti-ai dori sa ai un rol activ in cadrul evenimentelor si acest lucru se poate observa din spiritul de initiativa de care dai dovada.

Daca ai ales imaginea numarul 4 :

Esti „cu picioarele pe pamant”, echilibrat si armonios.

Pretuiesti stilul de viata natural si iubesti lucrurile necomplicate. Ceilalti te admira deoarece esti ancorat in realitate si ei se pot baza pe tine. Le oferi apropiatilor sentimentul de siguranta si spatiu.

Esti perceput ca fiind o persoana calda si umana. Respingi tot ce este de prost gust si banal. Esti sceptic fata de tendintele modei. Pentru tine hainele trebuie sa fie practice si de o eleganta pertinenta.

Daca ai ales imaginea numarul 5 :

Esti profesionist, pragmatic si increzator in tine.

Pui stapanire pe viata ta si nu lasi lucrurile la voia sortii. Rezolvi problemele prin metode practice si necomplicate.

Ai o viziune realista asupra lucrurilor de zi cu zi si le faci fata fara sovaiala. La serviciu detii mari responsabilitati, deoarece esti o persoana de incredere.

Vointa ta puternica se proiecteaza deseori si asupra celorlalti. Niciodata nu esti multumit pe deplin, pana cand nu iti duci la indeplinire idelie.

Daca ai ales imaginea numarul 6 :

Esti pasnic, discret si non-agresiv.

Esti o persoana comoda, dar discreta. Iti faci prieteni cu usurinta, insa iti pretuiesti independenta si intimitatea. Din cand in cand iti place sa te izolezi de toate si sa meditezi la sensul vietii de unul singur.

Ai nevoie de spatiu si din acest motiv evadezi in locuri stiute numai de tine, insa nu esti un singuratic. Esti impacat cu tine insuti si cu lumea din jur, apreciezi lumea si tot ce are ea de oferit.

Daca ai ales imaginea numarul 7 :

Esti fara griji, jucaus si vesel.

Iubesti viata libera si spontana. Incerci sa profiti cat mai mult de viata, traind dupa motto-ul: „Ai o singura viata”.

Esti foarte curios si deschis la tot ce este nou si schimbarile te incita. Nimic nu este mai rau pentru tine decat sa te simti legat. Experimentezi tot ce te inconjoara cu o atitudine versatila si pregatit pentru surprize.

Daca ai ales imaginea numarul 8 :

Esti romantic, visator si emotiv.

Esti o persoana foarte sensibila. Refuzi sa privesti lucrurile doar dintr-un punct de vedere sobru, rational. Cel mai important pentru tine este felul in care simti.

Crezi ca in viata este important sa ai si visuri.

Respingi oamenii care dispretuiesc romantismul si sunt ghidati doar de ratiune. Refuzi sa ti se limiteze varietatea de stari de spirit si emotii.

Daca ai ales imaginea numarul 9 :

Esti analitic, demn de incredere si increzator in sine.

Perceptia fina te face sa pretuiesti tot ce este de calitate si durabil. Prin urmare, te inconjori de mici „comori” pe care le gasesti singur si pe care ceilalti le trec cu vederea.

Cultura are un rol foarte important in viata ta. Ti-ai gasit un stil personal, elegant si exclusivist, departe de capriciile modei. Idealul dupa care iti conduci viata este placerea culturalizata. Apreciezi un anumit nivel de cultura la oamenii din jurul tau

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:
Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook 

See more at: http://www.secretele.com/2014/12/alege-una-dintre-imagini-si-vei-ramane.html?m=1#sthash.IaCoFuPH.dpuf