11.11 si 12.11 – Unde-i vizitiul?

cal-naravas

11 noiembrie si 12 noiembrie 2016…

Două zile cu o extrem de puternică încărcătură psihică și emoțională! Amândouă zilele seamănă pur și simplu cu o căruță, destul de fragilă, la care sunt înhămați foarte mulți cai nărăvași… Iar vizitiul? Ei bine, el ori lisește cu desăvârșire, ori e acolo ca cel mai mare maestru din câți s-au văzut pe fața pământului

Energia ambelor zile predispune la o atitudine incisivă și aduce un risc mare de acțiune oarbă, fără atenție la efectele produse. Aceasta nu este neapărat un aspect negativ, dacă folosim imboldul de a ne ridica deasupra limitărilor noastre, de a sparge cutume, șabloane, tradiții ce nu ni se mai potrivesc.

Este o stare potrivită pentru a lua decizii importante pentru noi înșine, fiind însă foarte atenți la forța cu care acționăm și inter-acționăm cu exteriorul.

Putem avea idei justițiare și chiar belicoase. Sau putem alege să ne concentrăm pe puterea personală în mod creativ și benefic. Alegerea e la fiecare dintre noi, indiferent dacă știm și acceptăm asta, sau nu.

Totodată, trăirile ne pot fi strivite de prea multe gânduri și dorințe de acțiune fără discernământ.

Sfera psihicului va fi supusă la presiuni mari in aceste două zile. Caii nărăvași din mințile noastre vor dori să gonească în toate părțile. Dacă vizitiul nu e ”pe fază”, căruța se rupe și caii fug în toate direcțiile!

Este benefic și important să ne ”ținem caii în frâu” pentru a putea proiecta ceea ce ne dorim cu adevărat.

Ziua de 11 noiembrie dă posibilitatea de a pune bazele unei noi creații și este un foarte bun preambul pentru ziua de 12 noiembrie – deci pregătește-te cât mai temeinic și mai detașat de un anume rezultat.

Ziua 12 noiembrie vine cu multă energie creatoare, iar stresul psihic se mai reduce un pic față de ziua precedentă. Predispozițiile de impulsivitate rămân, însă, la cote foarte mari față de ceea ce suntem obișnuiți.

Dacă am plănuit bine și conștient azi, planurile vor prinde contur și pur și simplu vom străluci sâmbătă în toată splendoarea.

Tu și numai TU ești vizitiul propriei tale vieți!

  • Întrebarea zilei de azi, 11.11.2016: Ce nu ai avut curaj să fii vreodată?
  • Întrebarea zilei de sâmbătă, 12.11.2016: Cum te dezvălui, cum te clădești pe tine?

Să avem zile trăite conștient, în bucuria vieții!

Cu drag,
Bogdan și Daria

Bobo Bogdan Numerosfera Numerosfera

Daria   DARdeDARia DARdeDARia