În Echilibru. Tu ca tine, tu ca lumea – NumeroAtelier 14 mai 2017

Dimineața, la cafea, am umplut o foaie întreagă cu tot felul de planuri și proiecte. Vreo 15-20 de liniuțe, așezate una sub alta. Le-am recitit și deja eram obosit. Am respirat adânc, mi-am făcut curaj și am pornit „la atac”.

Prima liniuță, primul proiect. O temă nouă la NumeroAtelier. Nici n-am început treaba și eram gata speriat. Nu știam exact spre ce să mă îndrept, dar îmi făceam 1000 de gânduri, nemaigăsind puterea să mă opresc la unul anume. Am lăsat baltă căutările și m-am apucat să spăl ceașca de cafea…

Și brusc, ca din senin, mi s-a arătat tema: ”În echilibru. Tu ca tine, tu ca lumea”.

Mi-am scris (a câta oară?) numerograma pe o bucată de hârtie. Mă rodea ceva în legătură cu asta… Eu comunic cu cifrele și ele îmi vorbesc continuu, mai ales când le scriu de mână. Și am găsit unde era sursa nevoii de echilibru. Am văzut și cum aș putea să-l (re)dobândesc și să-l mențin cât mai mult, așa că m-am apucat de treabă și rezultatele apar mereu mai puternic de atunci.

Știu că și tu ai trecut măcar o dată prin aceeași experiență, așa că hai pe 14 mai la NumeroAtelier, să vorbim despre asta. Nu ai nevoie de cunoștințe de Numerologie pentru a fi acolo.

La final vei primi de la mine un instrument practic și foarte simplu, care să-ți arate și ție cum să găsești echilibrul de care ai nevoie acum.

Detaliile despre ora, loc și preț vor fi comunicate celor înscriși. Pentru a fi printre ei, trimite-mi un email la bogdan@numerosfera.ro. Numărul de locuri este limitat.

Să ne (re)vedem cu bucurie!

Bogdan