Numerologie – curs de bază

Totul, dintotdeauna, poate fi descris prin cele zece simboluri (cifre) pe care le învățăm încă de mici copii și le numim cifre. Cifrele în sine sunt pur si simplu arhive cifrate (adică conțin un cifru) ce descriu de la mic la mare si de la mare la mic, întreg Universul – văzut și nevăzut.

Așa cum există 7 note muzicale, iar cu ele s-a făcut, se face și se va crea toată muzica, așa viața în sine poate fi descrisă și înțeleasă prin cele nouă cifre și prin simbolul lui zero. Pătrunderea în aceste arhive ale cifrelor ne deschide o cale fascinantă spre noi înșine, spre ceilalți, spre Lume și spre înțelegerea mai profundă a vieții.

Până la înțelegerea vieții și a filozofiei vieții, hai să cunoști practic ce înseamnă pentru tine faptul că te-ai născut într-o anume zi, lună și an, poți afla despre cifra destinului, ce semnificație au cifrele în general și care este beneficiul tău direct, în viața ta de zi cu zi, cunoscând elementele de bază ale Numerologiei!

Prin urmare, dacă nu ai habar despre ce este Numerologia, dar vrei să faci primii pași în acest domeniu, vino la cursul ăsta!

Dacă știi (sau crezi că știi) câte ceva din Numerologie, dar vrei să afli mai mult, vino la curs!

Dacă te consideri deja Numerolog, vino și tu la curs, căci este o experiență nouă, la care poți fi contribuție și poți să-ți îmbunătățești considerabil experiența în domeniul acesta.

Modulul 1, Fundația
13 martie (18:30 – 22:00)
14 martie (11:00 – 18:00)
15 martie (11:00 – 18:00)

Modulul 2, Matrița psiho-energo-informativă
10 aprilie (18:30 – 22:00)
11 aprilie (11:00 – 18:00)
12 aprilie (11:00 – 18:00)

Cursul este creat ca o experiență personală, folositoare mai apoi în viața de zi cu zi. Este informativ-experiențial, adică atunci când îl termini, știi deja să faci practic analize numerologice de bază. Metaforic vorbind, nu-ți ”dau” numai schema despre cum să înoți, ci vei și intra în ocean, ca să îți iei experiența directă și să n-o mai uiți niciodată.

Cursul se mai adresează celor care caută să se înțeleagă pe ei înșiși, să-și înțeleagă propria viață și momentele importante din ea, să-și afle calitățile, năravurile și apucăturile; celor care vor să-și îmbunătățească relațiile cu familia, cu partenerul de cuplu, cu copilul, cu ceilalți – în general.

Cursul este util și celor care caută să lucreze mai bine și mai eficient cu partenerii de afaceri, cu colegii de serviciu sau vor să-și îmbunătățească afacerile. Și mai e util celor ce activează ca profesori, psihologi sau lucrează în domeniul resurselor umane, al recrutării de personal sau în vânzări; deopotrivă tinerilor și vârstnicilor, femeilor și bărbaților.

Am și un bonus pentru tine: participarea gratuită la unul din cele trei NumeroAteliere de seară, pe care le organizez în săptămânile următoare cursului. În plus, intri într-o comunitate de oameni reuniți în jurul unei pasiuni comune. În plus, în timp, poți să te folosești de Numerologie în coaching, în parenting, în business și în relațiile tale private.

Nici nu știi câte alte beneficii îți poate aduce această experiență, decât dacă vii acolo.

Înscrierea se face exclusiv prin email la [email protected]
Îți voi răspunde cu detaliile întâlnirii (locație, preț, ș.a.m.d.)

Locurile sunt limitate, însă posibilitățile tale de autocunoaștere, creștere și dezvoltare sunt nelimitate.

Să ne (re)vedem sănătoși și bucuroși!

Bogdan Ungureanu

 

P.S. Până te înscrii, poți să urmărești una din emisiunile TV la care am fost invitat să vorbesc pe tema ”Compatibilității în cuplu din perspectiva Numerologică”

Click pe acest link către alte apariții pe care le-am avut în media pe teme Numerologice.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.