NumeroScop 7.7.2017

Ai ocazia să observi câtă libertate îți dai să fii ”Om dintr-o bucată”. Ce ție-n gușă să fie și-n căpușă. Azi e în principal despre Bunăstarea (ta) spirituală. Acea stare în care Spiritul domină materia sporind armonia (6) dintre corpul (4), sufletul (2) și mintea (1) ta.

Ziua te ajută să te auto-motivezi în mergerea către scopurile personale (1-4-7 excelent aspectat de șapte elemente). Asta mărește capacitatea de implicare și de a-ți urmări obiectivele, de a-ți aminti continuu propriile planuri și scopuri. Poți trece azi mult mai ușor peste obstacolele care împiedică realizarea acestora. O zi predominant masculină, activă, expansionistă, căutătoare a adevărurilor adânci și nu neapărat vizibile material.

Oportunitatea cea mai pregnantă a zilei (8), împreună cu cei trei de șapte te ajută să te bazezi mai mult pe rațiune și să cedezi mai rar unor impulsuri emoționale (și diferența dintre cai și vizitiu azi e de numai două elemente, iar căruța e și ea prezentă cu două elemente). Poți deveni mai ambițios și mai orientat către succes, mai ales în ultima parte a zilei, când poți vedea o creștere a statutului tău social și a puterii tale.

Destinul zilei e șase, iar provocarea principală a zilei e tot sase. Wow! Tot la iubirea de Sine și la învingerea tentației de a-i controla pe ceilalți te trimite.

Talent (7) + viziune (7), împreună dau viață, joc și strălucire (5) către armonie și frumusețe (6)

Cât de multă încredere ai în Dumnezeu și câtă ai în mintea ta?