NumeroScop 6.7.2017

Șase interior, patru global și cap compas cinci. Echilibru stabil către obținerea libertății.

Ți se cere armonie interioară (6) și autocontrol pentru a putea face față la presiunea de a sparge limitările întâlnite și de a te manifesta liber (provocarea întregii zile este 4). Caută să te bazezi pe ceva solid înainte de a acționa la primul impuls. Folosește-ți abilitățile de jucător (și cacealmaua dă rezultate când știi să o folosești) ca să-ți împlinești nevoile de libertate și de aventură către care te împinge ziua (destinul zilei e 5, iar 3-5-7 e plin de el). Ai la dispoziție multă energie vitală (vectorul 1-2-3 e complet și puternic), cu care poți construi temeinic și materializa (4) tot ceea ce ai nevoie.

Ziua e egal colerico-flegmatică, cu trei elemente sangvinică; caracterul melancolic având manifestări extremiste exact când nu te aștepți.

Rămâi statornic (4) în starea de observator (77) al gândurilor (111) și trăirilor tale (222) și (te) vei înțelege mai profund. Autoapreciază-te ca să poți cere aprecierea celorlalți. Revizuiește-ți adevăratele scopuri, ia-te în brațe și simte-te ca acasă în tine și cu tine însuți (vectorul 3-5-7 e bine aspectat și el)

Ai ocazia azi să faci o sinteză (3) a relației (2) cu tine și cu ceilalți și scoate de pe lista de prieteni pe așa zișii dintre ei. E nevoie să îți clarifici cine ești tu și cine e celălalt (11).

La ce simți (222) că e vremea să renunți concret (4) pentru a obține bucuria de a fi liber și strălucitor (5) din nou?