Numeroscop 17.6.2017

Energia feminină (Yin) este predominantă de-a lungul zilei. Ești împins să-ți cultivi și să manifești dragălășenia, diplomația, manifestarea pentru frumos și răbdarea.

Caută să te eliberezi din cușca (4) emoțională (2), să ieși din zona fricilor și a manifestărilor de victimă, să lași istericalele și nehotărârile și să înveți bucuriile responsabilității (destinul zilei fiind 6).

Cei patru de doi și doi de șase din matrița zilei arată că stihia apei e foarte puternică pe tot parcursul zilei, în diferitele sale manifestări. De la posibile ploi furtunoase sau puterea fluviului, până la calmul lacului de munte. Depinde pe unde alegi să călătorești, fie fizic sau doar cu imaginația. Așadar, nu te învolbura emoțional și fii precum apa care știe să ocolească obstacolele și să-și continue drumul, chiar dacă e adesea sinuos.

Destinul zilei cere armonie, pragmatism și frumusețe (6 este cifra lui Venus, în definitiv), dar poate aduce și agresivitatea și posesivitatea specifice acestei vibrații. Ar fi benefic să le cauți pe cele mai potrivite ție și atunci vei avea parte de libertatea, strălucirea, jocul și călătoriile frumoase pe care cinciul ți le oferă. Și o face non-conformist și prin surprize neașteptate. Ia-ți familia și ieșiți în natură sau faceți ceva împreună, acasă, care să vă bucure sufletul.

În plan interior vei fi împins să-ți observi (7) gândurile și caracterul (1) și să manifești puterea lor (8) în direcția talentelor (7) şi îndemânării tale (4) fie la lucruri practice (sunt doi de 4 și doi de 6 în matriță azi), fie într-o directie artistică elevată și chiar futuristă (77).

Poate e timpul să mai stai pe acasă și să pui ceva ordine în lucruri?

Ce emoție alegi să trăiești azi pentru a te elibera de (ceva) suferință?