17 ianuarie 2017 – Puterea creației

17.1.2017.19.10.17.8

Puterea creaţiei se manifestă azi la cote înalte, mai ales în sfera ideilor raţionale, a filozofiei de viaţă şi a nevoii de introspecţie, şi a experimentării lumii spirituale.

Scopurile înalte vor căpăta formă şi ne vor chema la raţiune şi la înţelepciune.

Vom avea idei pragmatice mai ales în ceea ce priveşte armonia în familie. Deoarece presiunea psihică este foarte mare, mulţi oameni pot avea gânduri dominatoare, chiar despotice, dorind să îşi impună ideile cu forţa brută sau chiar cu agresivitate.

Sfera afectiv emoţională este fragilă, aşa că este recomandată atenţie mare la emoţiile pe care le preluăm de la gândurile noastre şi de la oamenii care ne înconjoară. Este benefic să ne plasăm lângă oameni binedispusi, care se bucură şi împart starea de bine cu generozitate.

O zi care aduce multă putere de analiză şi introspecţie; este posibil să devenim excesiv de intransigenţi, perfecţionisti, chiar. Nu vom simţi nevoia de a comunica, ci mai degrabă de a fi singuratici şi individualisti.

Ziua ne provoacă la cunoaştere de sine şi înţelepciune, dar ne aduce totodată situaţii în care ne putem complica singuri viaţa, chiar prin propriile noastre acţiuni.

Ne vom simţi într-o strânsă legătură cu planurile spirituale înalte, pe care le vom accesa în modul nostru, propriu fiecăruia.

Această zi aduce posibilitatea de a fi designerii propriei noastre vieţi, căci se va activa la fiecare (pe măsura proprie) calitatea de a primi informaţii solide despre lume, univers, natură

Intuiţia, viziunea înaltă, senzaţiile şi sentimentele vor fi mult mai puternice azi.

 Întrebările zilei:

  • Dacă ţi s-ar oferi o oglindă şi ţi s-ar spune că în ea îţi poti vedea sufletul, ai primi-o?
  • Daca ti s-ar da un “script” al vieţii tale, cu misiunea şi lecţiile de învăţat, l-ai citi?

Cu drag,

Bogdan

Bobo Bogdan Numerosfera Numerosfera